Jongedraad - HyvesSpeciaal voor geadopteerde jongeren uit China en Taiwan heeft Adoptievereniging de Rode Draad de http://jongedraad.hyves.nl opgezet. Het is een ontmoetingsplek waar je over van alles en nog wat kunt chatten, van muziek en sport tot uitgaan en adoptie. Op de hyve staan ook links naar chinese popmuziek, leuke filmpjes, links naar provinciegroepen, verenigingen van geadopteerden en Chinese jongeren in Nederland etc.

Wij hopen dat http://jongedraad.hyves.nl een opstapje kan zijn naar een eigen vereniging voor geadopteerden uit China/Taiwan. Voor alle suggesties en opmerkingen stuur je een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

P.S.: Om op de hyve te kunnen, moeten jongeren zich aanmelden. De inhoud is enkel voor de leden. Er komen geen buitenstaanders op. Als er ooit iets is wat jullie niet vertrouwen, email dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of gebruik de "Dit is niet o.k."-knop op hyves.